fredag 3 april 2009

Dag 24 - Drömmer, svettas ibland och lite småsugen

Tiden tickar på, och det börjar närma sig 20 April.... Får se hur det blir då. Som jag sa i förra inlägget, ångar att jag smygrökte. Inte mycket att göra åt. Tycker iaf att nu flyter det på ganska bra nu, visst, lite småsugen är man ju.
Svettningarna är numera rätt normala känns det som, drömmarna är inte heller lika intensiva eller "galna". Så länge jag sysselsätter mig med någonting så är det faktiskt inga problem somhelst. Kan dock fortfarande uppleva att vissa nätter är jobbiga, vaknar upp svettig efter någon konstig dröm, samt är helt outvilad på morgonen. Men detta har bara hänt kanske 2 gånger sedan förra inlägget. 
Ärligt talat så känner jag mig lite stolt, trots tjuvrökningen. Jag känner mig galet mycket mer levande nu än när jag rökte ner mig varje dag, och eftersom suget nu är såpass svagt så är det egentligen inget problem.

En annan sak jag märker är hur jag uppfattar verkligheten, känns som att det är skillnad, till det bättre. Har egentligen aldrig tyckt eller tänkt att jag är speciellt paranoid. Men jag inser ju nu att jag har varit väldigt paranoid sista året. Sitta och röka, kolla på konpirationsfilmer på youtube och tro på allt.... På ett sätt blir det väl lätt att "gräva ner sig" i dessa konspirationsteorier när man inte gör nått annat. Men jag har samtidigt kännt att jag har haft någon slags insikt som jag inte hade tidigare, innan jag började "röka marijuana på heltid". Förvisso så är det en sjuk värld vi lever i och jag säger inte att jag slår bort dessa teorier som jag tidigare trott på. Men jag ser på de lite annorlunda nu, sammtidigt som jag är helt  säker på att cannabisen har hjälpt mig med vissa insikter och öppnat eller vidgat många av mina sinnen.

Tråkigt att jag måste överdriva allt, som tex cannabisrökningen. Jag önskar att jag hade kunnat röka på en "normal" nivå. Kanske på helgerna, varannan helg eller nått. Men det funkade ju uppenbarligen inte, och vet inte om jag kommer att fixa det i framtiden heller, men jag hoppas faktiskt det.

En sista sak. Alkohol. Jag vet ju att de flesta är så sjuka och accepterar alkohol men inte cannabis. Förra helgen så blev det en rejäl fylla, och fy fan vad det sliter, både fysiskt och psykiskt.
Dagen efter är ju totalt förstörd, ångestfylld samt att kroppen orkar ju absolut ingenting. Jag fattar verkligen inte hur man kan tycka att denna substans kan vara OK men inte den så mycket mindre skadliga cannabisen.